Δημιουργία Ιστοσελίδων

Η δημιουργία ιστοσελίδων είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι, χρειάζονται γερά θεμέλια.

Η ιστοσελίδα σου είναι η ψηφιακή σου βιτρίνα που την βλέπουν πολλοί πιθανοί πελάτες κάθε μέρα. Η ερώτηση είναι πόσοι θα "ψωνίσουν" από εσένα; Εάν είσαι εταιρεία Β2Β τότε σκέψου την ιστοσελίδα σου σαν έναν έξτρα πωλητή που συνεχώς παράγει έργο.

Τι είναι το web development;
Web development είναι η διαδικασία της δημιουργίας, σχεδίασης και κατασκευής ιστοσελίδων, καθώς και η διατήρηση και προσαρμογή ενός τρέχοντος ιστότοπου για να συμβαδίζει με τις τάσεις του κλάδου ή να τον βελτιώνει.

Γιατί είναι σημαντικό το web development για την επιχείρησή σας;
Ο μέσος χρήστης θα περάσει λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα κοιτάζοντας μία ιστοσελίδα πριν αποφασίσει να πάει αλλού ή να εμβαθύνει. Αυτό σημαίνει κάθε μη ελκυστική σελίδα, ασαφές μήνυμα και η χαμηλή λειτουργία σε έναν ιστότοπο θα μπορούσε να κοστίσει στην επιχείρησή σας έναν ολοκαίνουργιο πελάτη. Ωστόσο, μία καλά κατασκευασμένη ιστοσελίδα από ένα έμπειρο ψηφιακό γραφείο θα μπορούσε να σας αυξήσει δραματικά το πελατολόγιο, την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και έσοδα σας.

Επιπλέον, όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να αναζητήσουν επιχειρήσεις και υπηρεσίες για τις οποίες ενδιαφέρονται, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε μία ιστοσελίδα υψηλής απόκρισης που να εξυπηρετεί διάφορες οθόνες και φορτώνει μόνο τα απαραίτητα σενάρια για τη διατήρηση της ταχύτητας της σελίδας. Με το 40% των διαδικτυακών πωλήσεων να γίνεται μέσω smartphone και πάνω από το 50% των καταναλωτών λένε ότι δεν θα συνιστούσαν μία επιχείρηση με έναν κακό ιστότοπο για κινητά, η σημασία της πραγματικής γνώσης του κινητού δεν ήταν ποτέ σαφέστερη.

Από άποψη ασφάλειας, η ιστοσελίδα σας μπορεί να λειτουργήσει ως παράθυρο ή τοίχος για τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας, ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής του. Οι ιστοσελίδες μας διαθέτουν ως βασικά πιστοποιητικά SSL, μαζί με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων και βάσεων δεδομένων. Με το πακέτο φιλοξενίας plus, προσφέρουμε επίσης μηνιαίες κριτικές και προσθέτουμε πρόσθετα ασφαλείας για να μας ειδοποιούν για πιθανές απειλές όσο το δυνατόν γρηγορότερα, επιτρέποντάς σας να προστατεύετε τις ζωτικές πληροφορίες των πελατών σας και να κρατάτε τα οικονομικά σας μακριά από εισβολείς στον κυβερνοχώρο

Πώς προσεγγίζει η Techins την ανάπτυξη ιστοσελίδων;
Χρησιμοποιούμε μια τριμερή προσέγγιση κατά την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας, με στενή επικοινωνία και σαφή σύλληψη από τις ομάδες σχεδιασμού, ανάπτυξης και περιεχομένου μας. Η εμφάνιση, η λειτουργία ή το περιεχόμενο του ιστότοπού σας μπορεί να επηρεάσει μεμονωμένα ή συλλογικά τη μηχανή αναζήτησης (SEO), τις μετατροπές και την εμπειρία χρήστη.

Οι ομάδες σχεδιασμού και ανάπτυξης μας θα γνωρίσουν την επιχείρησή σας και θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας με ενδελεχή έρευνα και συζήτηση. Έχουμε μεγάλη εστίαση στην εμπειρία χρήστη και θα εργαστούμε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας προσελκύει και διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Χρησιμοποιώντας σαφείς παροτρύνσεις για δράση, ομαλή και γρήγορη λειτουργικότητα και εντυπωσιακά οπτικά σχέδια, συμβάλλουμε στην αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας, των μετατροπών και, τελικά, των εσόδων της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιώντας δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, όπως το WordPress, το StoryBlok, το Prismic και το Contentful, η Techins βυθίζεται πλήρως στην επιχείρησή σας και στις ανάγκες της πριν δημιουργήσει έναν ιστότοπο, με εστίαση στο χρήστη, υψηλής λειτουργικότητας και εύκολο στη χρήση. Ενώ η ομάδα ανάπτυξής μας είναι πάντα σε ετοιμότητα, στοχεύουμε να σας παραδώσουμε έναν ιστότοπο που είναι τόσο εύκολος στην πλοήγηση για τους χρήστες στο μπροστινό μέρος όσο και για εσάς στο πίσω μέρος, επιτρέποντάς σας τον απόλυτο έλεγχο του ολοκαίνουργιου ιστότοπού σας.