ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ CROSS - PLATFORM ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Εάν θέλετε να καλύψετε μεγάλο εύρος πελατών οι Cross-Platform εφαρμογές αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να καλύψουν μεγάλο φάσμα συσκευών και λειτουργικών συστημάτων. Με την χρήση τεχνολογιών όπως το React και JavaScript, στην TechIns δημιουργούμε εφαρμογές που είναι συμβατές με πολλαπλά λειτουργικά συστήματα ώστε να λειτουργούν αρμονικά σε κάθε πλατφόρμα. Η εμπειρία μας στην υλοποίηση μεγάλων projects καθιστά την επιλογή μας ως τον ιδανικό συνεργάτη για τη δημιουργία της Cross-Platform εφαρμογής σας.

Ευρύτερη κάλυψη

Οι Cross-Platform εφαρμογές φτάνουν σε περισσότερους χρήστες σε διάφορες συσκευές και λειτουργικά συστήματα (Android και iOS), αυξάνοντας την προσβασιμότητα.

Οικονομία πόρων

Αντί να αναπτύξετε ξεχωριστές εφαρμογές για κάθε πλατφόρμα, εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα δημιουργώντας μια ενιαία λύση.

Ενοποίηση και συντήρηση

Η συντήρηση και η ενημέρωση της εφαρμογής γίνεται πιο απλή, καθώς οι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν μόνο σε έναν κώδικα βάσης.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Ευρεία συμβατότητα
Δημιουργούμε εφαρμογές που λειτουργούν σε ποικίλες συσκευές και λειτουργικά συστήματα, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση σε όλους τους πελάτες σας, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.
Χρήση προηγμένων τεχνολογιών
Εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνολογίες όπως το React και JavaScript για την κατασκευή ελκυστικών και αποδοτικών εφαρμογών που παρέχουν συνέπεια και αξιόπιστη απόδοση σε όλες τις συσκευές.
Εμπειρία σε μεγάλα έργα
Η προηγούμενη εμπειρία μας στην υλοποίηση μεγάλων έργων μας καθιστά έναν αξιόπιστο συνεργάτη, προσφέροντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην ανάπτυξη και στήριξη της cross-platform παρουσίας σας.

Παύλος Βούρτσης

Με την TechIns συνεργαστήκαμε με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα project και συνεχίζουμε δυναμικά από κοινού μια ανάπτυξη εφαρμογών οι οποίες θα μας βοηθήσουν σαν επαγγελματίες και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα την ομάδα μου και τους πελάτες μας.

Michalis Tatsis

I've had the pleasure of working closely with Leonidas Diamantopoulos, the Co-founder and CEO of Techins, and I am consistently impressed by his unwavering commitment to innovation and transformation in the insurance industry.

Ευάγγελος Καρανάσος

Η Techins διαθέτει την ικανότητα σφυγμομέτρησης των απαιτήσεων της αγοράς στην οποία απευθύνεται και στην δημιουργία αποδοτικών λύσεων.

Φτιάξε το δικό σου
λογισμικό τώρα

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα έρθει σε επικοινωνία
μαζί σας ένας από τους συνεργάτες μας!